engelsk flag   tysk flag   norsk flag   svensk flag   engelsk flag    australsk flag
exodraft logo
 • particle filter black and steel
 • particle filter mounting accessories
 • particlefilter02
 • per-filter-redCST-cropped-small-UK

ESP-hiukkassuodatin (Sähkösuodatin)

Hiukkasten kertyminen

KATSO UKK TÄÄLTÄ

exodraftin ESP-hiukkassuodatin on suunniteltu suodattamaan vaaralliset ja mikrohiukkaset puukäyttöisen kamiinasi tai tulisijasi savuhormista. Hiukkassuodatin vähentää hiukkasten määrää 95%:lla (hienot ja mikrohiukkaset) sekä vähentää hiukkasten kokonaismassaa 70%-75%:lla. Mittaukset toteutettiin norjalaisen standardin NS3058 mukaisesti, joka vastaa ulkoilman olosuhteita. Sähköstaattinen hiukkassuodatin asennetaan savupiipun korkeimpaan ja kylmimpään osaan, jossa se käyttää korkeajännitteistä elektrodia lataamaan savukaasuhiukkasia ja jonka ansiosta ne keräytyvät suodattimen sisään. exodraftin ESP-hiukkassuodatin sisältää itsepuhdistavan ominaisuuden ja katalyyttisen teknologian.  

Savupiipun savukaasuimuri?

ESP-hiukkassuodattimen yläosa on varustettu savupiipun savukaasuimurilla. Savupiipun savukaasuimuri on ilmanvaihdin, joka varmistaa savupiipun jatkuvan ylösvirtauksen, tehden tulisijan sytyttämisestä helpompaa ja estäen savun takaisinvirtauksen huoneeseen. Ilman tätä luotettavaa mekaanista vetoa olet savupiipun luonnollisen vedon armoilla, joka voi vaihdella ulkoilman lämpötilan, tuulen ja ilmanpaineen mukaisesti.  

Miksi savukaasuhiukkasia tulisi poistaa?

Useimpien savukaasuhiukkasten koko on vähemmän kuin 0.1 μm, joka on 1000 kertaa pienempi kuin ihmishius. Koska ihmiskeho voi estää ainoastaan yli 2.5 μm:n kokoisten hiukkasten pääsyä kehon sisään, pienemmät hiukkaset jatkavat matkaansa keuhkoihin ja verisuoniin, aiheuttaen astmaa, hengitysongelmia ja/tai tulehduksia ja täten vaurioittaen terveyttäsi. Hiukkassuodatin kaappaa ja poistaa sekä suuret että hienot partikkelit ja eliminoi terveysriskin.  

Itsepuhdistava toiminto

Hiukkaset kerätään suodattimen sisälle lataamalla hiukkaset sähköstaattisesti ja ansoittamalla ne suodattimen sisälle, jossa ESP:n itsepuhdistava toiminto aiheuttaa joidenkin hiukkasten syttymisreaktion. Jäljellä olevat hiukkaset vapautetaan savupiippuun poltettavaksi, täten poistaen suodattimen manuaalisen puhdistamisen tarpeen. Savupiipun ja suodattimen väliin voidaan asentaa puhdistusluukku, jos kansallislaki vaatii nuohouksen savupiipun yläosasta käsin. * 35 °C:n lämpötilassa tiivistynyt savukaasu  (NS3058-2), jäljitellen todellisia olosuhteita.

KATSO UKK TÄÄLTÄ

 • Erittäin tehokas sähkösuodatin (ESP)
 • 95% vähennys hiukkasten määrässä*
 • 70-75% vähennys hiukkasten kokonaismassassa*
 • Automaattinen puhdistustoiminto (itsepuhdistus)
 • Sisäänrakennettu savupiipun savukaasuimuri
Description ESP Particle Filter
Korkeus mm 950
Leveys mm 265
Paino (ilman sovitinta) kg 13
 • Kuvaus
 • Video
 • Tekniset Tiedot
 • Materiaalit

  Ota yhteyttä


  Oletko mahdollisesti

  LoppukäyttäjäJälleenmyyjäJakelijaAsentajaToimittajaYleisesti kiinnostunut  Millaiseen savupiipuun suodatin tulisi asentaa:*

  Tiilinen savupiippuTeräksinen savupiippuEi sovellettavissa


  Millainen tulisija on yhdistetty savupiipun alaosaan?*

  Suljettu kamiina tai tulisijan takkasydän, alle 10 kWSuljettu kamiina tai tulisijan takkasydän, yli 10 kWAvoin tulisijaKaasulla toimiva tulisijaMuu tulisija (täsmennä)Ei sovellettavissa