engelsk flag   tysk flag   norsk flag   svensk flag   engelsk flag    australsk flag
exodraft logo

Damstedin perheellä oli hankaluuksia sytyttää kunnon tuli takkaan. Kun se syttyi, tuli tuotti runsaasti savua kodin sisälle.

Exodraftilla oli ratkaisu – savukaasuimuri, joka mahdollistaa asukkaiden takan sytyttämisen ilman minkäänlaisia hajuja tai minkään muun haitallisen aineen joutumista sisäilmaan. Savukaasuimurit muuttavat takat niin turvallisiksi, että jopa lapset tai astmasta kärsivät eivät koe pientäkään epämukavuutta.

 

Damstedin perhe osti takan Tanskan Odensessa olevaan kotiinsa. He halusivat taloonsa mukavan tulen ja luonnollisen lämmityksen. Takka itsessään oli hyvä, mutta tulen aikaansaaminen oli ongelmallista. Lyhyt hormi teki takan sytyttämisestä vaikean tehtävän. Kun tuli oli sytytetty, sen ylläpitäminen oli vaikeaa. Takasta pääsi jonkin verran savua ja pienhiukkasia huoneeseen.

Damstedit turhautuivat tulen ylläpitämiseen kuluneeseen vaivaan. He olivat aikeissa luovuttaa takan suhteen, kun he kuulivat Exodraftin savukaasuimurista, joka ratkaisi heidän ongelmansa.

Helppo säätely: saa haluamasi lämpötila

Savukaasuimuri mahdollisti perheelle nauttimisen takasta ja sääteli heidän talonsa lämpötilaa luonnollisesti. Savukaasuimuri tekee tulen sytyttämisestä helpompaa ja poistaa tarpeen avata ovet ja ikkunat, jotta ei-halutut hiukkaset poistuisivat asunnosta.

Lämpö talon sisällä oli mukava koko perheelle. Ennen savukaasuimurin ostoa lämpö saattoi nousta liian korkeaksi, kun tuli saatiin tehtyä. Sekin on nykyään hallittua, sillä takan elektroninen säätö mahdollistaa juuri tarkan, halutun lämpötilan. Savukaasuimuri muokkaa automaattisesti ympäristön olosuhteita. Tämä mahdollistaa tehokkaamman palamisen ja paremman lämmityksen.

Paranneltu sisäilma tuottaa haluttuja tuloksia

Damstedin perheelle oli jotain vielä tärkeämpää kuin tehokas palaminen, parempi lämpö ja parempi polttoainetehokkuus – jokin, minkä vain Exodraft-savukaasuimuri pystyi tarjoamaan:

Perheen nuorin lapsi kärsii astmasta. Huonon palamisen vuoksi, mikä oli ongelmana talossa, hän koki usein epämukavuutta, kun tulta sytytettiin. Savukaasuimuri poisti tämän negatiivisen puolen, sillä hiukkaset poistuivat täysin. Asennuksen lisäksi ei vaadittu muuta tämän mukavuuden saavuttamiseksi.

Tanskan Teknillisen Tutkimuslaitoksen hyväksymä:

Uusi, Tanskan Teknillisen Tutkimuslaitoksen vahvistama tutkimus osoittaa, että savukaasuimuri asennettuna takan yläpuolelle poistaa 80% savuhiukkasista, jotka muuten joutuisivat samaan huoneeseen. Tämä on huomattavaa sisäilman kannalta, sillä savukaasuimuri varmistaa turvallisuuden takan käytön yhteydessä. Savukaasuimurin on viime kädessä osoitettu olevan yksi parhaista ratkaisuista takan savuhiukkasongelmiin.

.

    PYYDÄ LISÄTIETOA