engelsk flag   tysk flag   norsk flag   svensk flag   engelsk flag    australsk flag
exodraft logo

exodraft chimney fan on chimney

Suunnittelijalla oli idea. Tekemällä yhteistyötä Exodraftin ja Wakeford Fireplacesin kanssa hän muutti tämän konseptin todeksi, jota kaikki takan omistajat arvostaisivat.

 

Suunnittelija nautti joka sekunnista suunnitellessaan omaa kotiaan. Hän oli yksityiskohtien huomaamisen intoilija. Kun hän lähestyi projektin loppua, päätti hän asennuttaa takan. Hän ei tosin halunnut mitä tahansa tavallista takkaa. Sopiakseen tähän eleganttiin ja itsesuunniteltuun talon, takka vaati hieman persoonallista kosketusta. Suunnittelijalla oli hyvin tarkka visio siitä, miltä hän halusi takan näyttävän.

Saavuttaakseen tuon suunnittelun osan, tarvittiin lyhyt hormi.

Apua ei tarjottu

Hän kävi muutamissa paikallisissa takkaliikkeissä, mutta sai aina saman vastauksen: “suunnitelmasi ei tule toimimaan!”. Suunnittelija kieltäytyi luovuttamasta ja jatkoi sellaisen asiantuntijan etsimistä, joka antaisi hänelle haluamansa vastauksen.

Viimeinkin ratkaisun löytyminen

Suunnittelija soitti Adam Wakefordille, Wakeford Fireplacesin omistajalle Surreyhin.

Hän kuvaili suunnitelmansa pääpiirteittäin sekä kertoi sen tuomista ongelmista ja tähän mennessä saadusta palautteesta. Onneksi Wakeford

oli tietoinen Exodraftista, savukaasuimurijärjestelmästä, ja hän olikin jo asennuttanut muutaman järjestelmän asiakkailleen. Adam ymmärsi järjestelmien hyödyt ja oli hyvin varma, että suunnittelijan konsepti tuottaisi tulosta Exodraftin savukaasuimurin käytön myötä. Wakeford ja Exodraftin Keith Brant Iso-Britanniasta puhuivat suunnittelijan projektista ja keksivät ehdotuksen, joka päätyi menestykseen.

Suunnittelija oli erittäin onnellinen ja sai vihdoinkin kuvittelemansa takan.

 

Fulfilling Dreams of Design

    PYYDÄ LISÄTIETOA