Chimey Draft Technology
 • exodraft - Danmark
 • exodraft - Deutschland
 • exodraft - Norge
 • exodraft - Sverige
 • exodraft - France
 • exodraft - Polska
 • exodraft - Finland
 • exodraft - United Kingdom
 • exodraft - EU
 • ENERVEX - USA
 • Strona Główna
 • Drukuj
 • Skontaktuj się z nami
 • Login

Käyttäjien tarinat

EXHAUSTO-savukaasuimureita on asennettu tuhansiin koteihin ympäri maailmaa. Niiden avulla luodaan mukavia ja puhtaita sisäympäristöjä, joissa ei ole savua, nokea tai pölyä. Savukaasuimurin ostopäätös voi saada alkunsa useista tarpeista. Tältä sivulta voit lukea savukaasuimureiden käyttäjien kokemuksia.

» Rakentamisen vapaus

» Teimme talostamme savuttoman iltapäivällä

» Savuttomana 27 vuotta


KÄYTTÄJÄN TARINA: Rakentamisen vapaus…

Asumme vanhassa talossa ja halusimme tehdä laajennuksen. Halusimme mahdollisimman paljon valoa, joten päätimme rakentaa lasieteisen uuden ja vanhan rakennuksen välille. Eteinen suunniteltiin eräänlaiseksi talvipuutarhaksi, jossa oli puulämmitteinen kamiina pitämään sen lämpimänä talvella ja tekemään siitä kutsuvan näköisen.

Emme halunneet pilata talon alkuperäistä ulkoasua tai katsella savupiippua talvipuutarhastamme, joten päätimme valita mahdollisimman matalan savupiipun. Tämä tarkoitti kuitenkin sitä, ettei savupiippu välttämättä vetäisi yhtä tehokkaasti ja eteisen lasikatto saattaisi nokeentua.

Pystyimme välttämään nämä ongelmat asentamalla exodraft-savukaasuimurin. Tämä osoittautui juuri oikeaksi ratkaisuksi meille ja kodillemme! Pystyimme rakentamaan haluamamme savupiipun eikä meillä ole ollut mitään ongelmia savun tai huonon vedon kanssa. Rakentamisen vapauden lisäksi savukaasuimuri on myös estänyt kamiinan isoja lasiovia nokeentumasta eikä kamiina enää muodosta yhtä paljon pölyä ja nokea kuin mihin olimme tottuneet vanhassa kamiinassa, jossa ei ollut savukaasuimuria.


KÄYTTÄJÄN TARINA: Teimme talostamme savuttoman iltapäivällä!

Kun muutimme, halusimme löytää sopivan puulämmitteisen kamiinan. Sen tarkoituksena oli toimia pääasiallisena lämmönlähteenä ja lämmittää koko taloa. Käytämme kamiinaa päivittäin, mutta huomasimme usein, että olohuoneeseen tuli savua ja kamiinan lasiovet nokeentuivat puhumattakaan kamiinan takana olevaan seinään ilmestyneestä nokisesta varjosta.

Saimme huomata, että etsiessämme mahdollisimman suurta ja parasta kamiinaa, emme olleet ottaneet huomioon kamiinan ja savupiipun kokoeron aiheuttamaa mahdollista ongelmaa. Talo sijaitsee lisäksi useiden suurten puiden läheisyydessä, joten tietyissä sääolosuhteissa savupiipun veto heikkenee ja vaikeuttaa tulen sytyttämistä.

Meille kerrottiin, että voisimme ratkaista ongelman käyttämällä kauko-ohjaimella ohjattavaaexodraft-savukaasuimuria. Asensimme savukaasuimurin itse yhden iltapäivän aikana. Kauko-ohjaimessa on vakiovarusteena viiden metrin johto ja pistoke, joiden ansioista pystyimme kytkemään sen kamiinan lähelle.

Olemme nyt käyttäneet savukaasuimuria muutaman kuukauden ajan ja voimme todeta, että se toimii todella hyvin. Se on erittäin tehokas eikä olohuoneeseen enää tule savua, kun avaamme kamiinan luukun. Voimme oikein nähdä, miten savu katoaa savupiippuun…

Lisäksi nautimme huomattavasti enemmän tulesta nyt, kun näemme sen puhtaan lasiluukun läpi.


KÄYTTÄJÄN TARINA: Savuttomana 27 vuotta!

27 vuotta sitten Fowlerin pariskunnan kotiin Bradwell-on-Seassa asennettiin uusi ja suuri takka. He kärsivät savuisesta olohuoneesta aina, kun takkaan sytytettiin tuli.

Heidän arkkitehtinsä mukaan ongelma johtui siitä, että takka oli liian suuri savupiippuun nähden. He yrittivät pienentää takkaa ja asentaa savuhatun, mutta mikään ei auttanut. Tämän jälkeen arkkitehti suositteli exodraft-savukaasuimurijärjestelmää.

Loppukesällä 2007 savukaasuimurille suoritettiin perushuolto. Huoltoa suorittava insinööri huomasi, että järjestelmä oli asennettu 27 vuotta sitten vuonna 1980 ja se oli toiminut ongelmitta siitä asti.